Моје аудио књиге

ELEKTRONSKE KNJIGE koje šaljem NA MEJL


1. ”UREDI MENTALNI NERED”

Ukoliko ne znamo kako naš unutrašnji svet funkcioniše, lako se dešava da budemo prevladani našom konstantnom pažnjom ka negativnim dešavanjima, koja nam se neprekidno nude preko medija. Takođe lako upadamo u mnogobrojna neprijatna negativna stanja u kojima patimo…a sve je moglo biti izbegnuto.

Naš unutrašnji mentalni svet ima cilj da nas sačuva od mogućih opasnosti, pa zato obraća prvenstvenu pažnju na negativnosti iz okoline, koje naš mozak prepoznaje kao potencijanu pretnju. Ukoliko poznajemo takve i slične tendencije našeg uma, mnogo lakše ćemo znati da uredimo svoj mentalni svet.

Ovaj materijal će vam izneti interesantne uvide koji će vam pomoći da bolje uređujete svoja emotivna stanja i da koristite vaše mentalne resurse da rade ZA vas, ne protiv vas….

Materijal sadrži 4 sata audio snimaka podeljenih u 32 poglavlja.

Cena materijala je 1.850 din za uplate iz Srbije ili 19 evra za uplate iz inostranstva

SAZNAJTE VIŠE I NARUČITE….


2. ”KAKO PREVAZIĆI NEGATIVNE MISLI”

KAKO prevazići negatvine misli

U audio materijal “KAKO PREVAZIĆI NEGATIVNE MISLI“ sam iznela osnovne analize našeg uma i mozga – kako misli utiču na naš celokupan život. Misli pokreću naša emotivna stanja, hemijske reakcije u organizmu, menjaju energetsko stanje tela, utiču na to kako ćemo se ponašati, šta ćemo pričati, kakve delatnosti ćemo preduzimati, a od čega ćemo se uzdržavati…..

Jasno je da misli nisu bezazlene, nisu neka eterična tvorevina, koja nestaje bez traga. Naše misli su tvar, jer pokreću rast i međusobno povezivanje neurona u neuronske mreže. Ma koliko to bila minijaturna tvorevina, ipak zauzima neki prostor.

Kada u materijalu poslušate osnove kako misli deluju na naše sveukupno reagovanje, onda postaje jasno koliko je važna vaša mentalna ”ishrana” tj šta ćete čitati, šta ćete slušati, šta ćete gledati, kako ćete razgovarati sa drugima. Zavisno od mentalnog unosa, misli koje proizilaze iz njih mogu biti prijate, korisne za nas ili neprijatne, štetne….

Nadam se u Boga da je materijal zaista vredan, da vam može dati jako važna znanja i konkretne alate kako možete pomoćis ebi.

Cena materijala 2.100 din ili 25 evra za uplate iz inostranstva. Cena je neznatno viša za naručioce iz inostranstva zbog provizije PayPal platforme koju koristim za vaše uplate…..

SAZNAJTE VIŠE…


2. ”HRIŠĆANSKA MOTIVACIJA”

hriđćanska motivacija

Svakom je potrebna motivacija i najlepše je kad je možemo dobijati skoro svakog dana.

Audio materijal ”HRIŠĆANSKA MOTIVACIJA” sam sastavila iz razloga da vam se osveži vera u Boga i da zadobijete novu snagu za ostvarenje nekih novih životnih ciljeva. Jer kad znate da je na vašoj strani Tvorac čitavog sveta, da možete imati poverenje u životne procese, jer je Bog život, onda je svakodnevica mnogo prijatnija i inspirativnija.

Materijal sadrži 24 inspirativne priče. Ovi audio snimci vas mogu ponovo pokrenuti u

  • inspirisanost,
  • mogu vam ojačati veru,
  • mogu vam dati utehu u teškoćama kroz koje svi ciklično prolazimo, mogu vam biti i inspiracija da se pokrenete na ostvarenje većih životnih poduhvata

Materijal je stvoren sa željom da vas inspiriše i osnaži kako u veri u Boga, tako i u poverenju u životne događaje. Jer Bog je život.

Audio materijal sadrži 24 snimka, što je 2 sata 45 min audio  sadržaja.

Cena je 1.550 din, a za uplate iz inostranstva 17 evra. Cena je neznatno viša za naručioce iz inostranstva zbog provizije PayPal platforme koju koristim za vaše uplate…..

SAZNAJTE VIŠE….


2. ”BOLJI ODNOSI SA DRUGIMA”

Svakome od nas jako puno znače odnosi sa drugim ljudima. Čak se može reći da nam dobri odnosi sa kvalitetnim ljudima drastično poboljšavaju život.

A sa druge strane, svi imamo u okolini i ljude koji su nam teški i sa kojima jako loše komuniciramo. To nam nekada drastično umanjuje kvalitet svakodnevice, jer budemo povređeni, tužni, razočarani…

Iz tog razloga sam pažljivo spremala materijal za knjigu ”BOLJI odnosi sa drugima’‘….Iznosim načine kako poboljšati postojeće dobre odnose i kako se poneti prema onima koji se trude da nam otežaju komunikaciju i sa kojima nam ni malo nije lako.

Vesna Biorac

Vesna BIorac

Nadam se da zbog drugačijeg pristupa ovoj temi možete naći uspešne i kreativne načine kako da se bolje postavite i poboljšate  odnosa sa drugima….

Cena materijala je 1.750 din ili 20 evra za uplate iz inostranstva. Cena je neznatno viša zbog provizije PayPal platforme koju koristim za primanje uplata.

SAZNAJTE VIŠE….


3. ”OSOBINE BOŽIJE”

Objašnjavam 9 najvažnijih Božijih osobina o kojima čitamo u Svetom Pismu – Bibliji.

Košta 1.050 din ili 13 evra, za uplate iz inostranstva. Cena je neznatno viša za naručioce iz inostranstva zbog provizije PayPal platforme koju koristim za vaše uplate.

SAZNAJTE VIŠE….


4. ”PAZIMO NA MISLI”

Пазимо на мисли

Hrišćanski priručnik, koji objašnjava važnost obraćanja znatne pažnje na misli, kojima se najčešće bavimo tokom dana.

Gospod nas uči da ako ne naučimo kontrolisati svoje misli, onda će one kontrolisati nas i postati naš tiranin. Preko misli greh ulazi u naš život, preko misli se gradi radostan i optimističan život ili obeshrabren, beznadan…..

Cena elektronske knjige 850 din ili 10 evra za naručioce iz inostranstva.

SAZNAJTE VIŠE….


Leave a comment