О мени

Помаже Бог,

ја сам Весна Биорац. Овај Блог сам покренула са намером да поделим све оно што одавно изучавам посматрајући и учећи Христову науку спасења. Пошто су људска бића омиљена Божија творевина, онда никада није превише причати о Божијој љубави према нама и никада није довољно текстова, видеа, песама, предавања која говоре о томе.

Да ли вам је доста слушати како ствари не могу да се промене, како ће све остати исто, како ће у вашем браку, породици и целој нацији све бити и остати исто? Зашто не бисмо расли као особе које имају визију, као што су наши славни преци имали? Тражите од Бога да вам да да видите више од ограничења која нас окружују, да вам да да видите и оно што је сада невидљиво у вашем животу, у заједници, у нашој нацији.

Можда сте разочарани вођством у вашој породици, вођама у нашој цркви, вођама наше нације. Немојте само седети и jaдиковати, јер то може свако. Немојте се жалити на неспособност малих или великих вођа, већ будите отворени према Богу тако да би Бог могао и вас употребити на неочекиване начине, као што је у прошлости употребио многе обичне људе за велика и необична дела.

”Нека буде што бити не може”, говорио је Његош. Управо нас је то научио и Господ Исус, јер је својом жртвом на крсту омогућио да, ако желимо и у нама живиона иста сила Духа Светога, која је и Њега васкрсла из мртвих.

Да ли нам ишта може стајати на путу ако служимо Богу Аврама, Исака и Јакова, Богу над свим боговима, Господару над свим господарима?

Син Божији је одавно победио зло и смрт. Ђаво је јадан пред Њим. Сада је на нама да схватимо каквог Бога служимо и да решимо да цео свој живот посветимо Њему и жртвујемо за Њега, јер је писано;

”И сваки који је оставио кућу, или браћу или сестре или оца или матер или жену или децу или земљу Имена Мога ради, ПРИМИЋЕ СТО ПУТА ОНОЛИКО и наследиће живот вечни” (јеванђеље по Матеју 19, 29)

Не постоји ни једна банка на свету, нити инвестициони фонд, који ће вам дати сто пута добит – то није стопостотна добит, јер је то само дупла добит, удвостручавање добити, а Господ говори о сто пута стопостотној добити, дакле о добити од 10.000% !!. Која то институција на овом свету може да вам да толику добит?

Зато сам чврсто уверена да нам је најбоље да се предамо Божијим Заповестима и одрекнемо се свог умовања постављајући Божије на прво место, ма како нам то испрва деловало бесмислено и неразумно. Јер једино ће Бог моћи обновити и умножити сто пута све принето и жртвовано Њему у нашем животу и плус нам даровати живот у вечности. Да ли ико може тражити нешто више од тога??

Таква је Божија моћ и сила, такво обећање нам је Господ Христос дао, а Бог никада не лаже.

vesna biorac

Leave a comment